Havebruser

Har du planer om at lave et udendørs bad i din have, har du med stor sandsynlig brug for at købe dig en havebruser.

Det kan være en rigtig god idé at få sat en havebruser op sin have, især hvis du ikke har mulighed for at gå i bad indendørs, hvilket tit kan være tilfældet i et kolonihavehus eller i et sommerhus af en ældre dato. Så er det en rigtig god supplering med en havebruser.

Billig havebruser

Hvis du ikke har brug for så meget, men bare gerne vil have nem og billig måde at komme i bad på, kan du med fordel gå i gang med at kigge efter en billig havebruser. Skal du bare have en af de billigste modeller, skal du ikke være bange for, at du skal give meget mere end et par hundrede kroner for en fin model.

Du kan sagtens også finde havebrusere til mange tusinde kroner, men det er der ingen grund til at kigge efter, hvis du bare har brug for noget hurtigt og nemt, der ikke står dig i en halv eller hel månedsløn.

Havebruser i kobber

Skal det være en elegant havebruser, og vil du gerne købe en havebruser, der passer ind til en moderne stil, kan du med fordel kigge efter at anskaffe dig en havebruser i kobber. De er nemme at finde, og de har et meget mere elegant design, end de billige havebrusere du kan finde i dit lokale byggemarked.

Hvis du vælger at købe dig en havebruser i kobber, kan du være sikker på, at du ender med at få kvarterets pæneste havebruser i din have. Så det er et sikkert valg, hvis du vil have en havebruser, der ikke bare ligner alle de andre.

Frostfri havebruser

Har du brug for en havebruser året rundt, og vil du være sikker på at få dig en havebruser, der kan holde til det kølige vejr om vinteren, hvor frostgraderne nemt kan melde sin ankomst, kan det være klogt at gå efter en frostfri udendørs bruser til haven.

Du skal dog være opmærksom på, at det hurtigt kan ende med at koste en del penge at få fat i en god frostfri havebruser. Du kan evt. tage et kig på en frostfri havebruser fra Frostline, hvis du vil have den bedste kvalitet på markedet.

Havebruser til sommerhus eller kolonihavehus

De fleste, der vælger at købe en havebruser, køber det fordi, de har et sommerhus eller et kolonihavehus, hvor de gerne vil have nem adgang til en bruser, og hvor der måske ikke lige er mulighed for at få den installeret indendørs.

Så har du et sommerhus eller et kolonihavehus, er det jo bare med at finde dig en havebruser til din have, så du også kan få mulighed for at tage dig en hurtig skyller i din have. Det kan jo være rart med mulighed for at få skyllet kroppen efter en tur på stranden eller vasket håret.

Havebruser med solceller

Vil du gerne have mulighed for at kunne tage dig et bad eller en hurtig skyller i varmt vand, uden at du skal bruge energi på at varme vandet op, kan du jo vælge at gå efter en havebruser, der er solopvarmet. På den måde kan solcellerne hjælpe dig med at få et bad i vand, der har en behagelig temperatur.

Der er mange, der vælger at købe en havebruser med solceller, så de på den måde ikke skal tænke på at varme vandet op på anden vis. Der er mange gode modeller, der er bygget med solceller, så det er nemt at finde en havebruser, der er solopvarmet.

Fritstående havebruser

Det gode ved en havebruser er, at du kan have den fritstående. På den måde bestemmer du faktisk helt selv, hvor I haven du vil installere den. Der er ingen krav om, at den skal stå nær ved huset for at kunne fungere.

Så hvis du gerne vil indrette et hjørne af haven til at være dit udendørs bad, er det jo bare det, du gør. Hvis du savner inspiration til, hvordan sådan en havebruser kan sættes op, kan du med fordel kigge på eks. Pinterest, hvor der er mange gode billeder, du kan lade dig inspirere af.

Afskærmning til havebruser eller ej?

Sidst, men ikke mindst, skal du også finde du af, om du skal have lavet en afskærmning til din havebruser eller ej. Det er sådan lidt 50/50, om folk vælger at få det sat op eller ej. Det kommer langt hen af vejen også an på, hvordan du har tænkt dig at bruge havebruseren.

Skal det bare være til at kunne skylle sig efter en tur på stranden eller i havebassinet, eller vaske håret hurtigt, kan den jo sagtens være uden en afskærmning. Men har du planer om at bruge det som almindeligt bad, er det nok bedst med en afskærmet plads.

Indtast din søgning