Udendørs bruser solvarme

Vil du en udendørs bruser, hvor du har mulighed for at få dig et varmt bad, kan det være praktisk at købe en udendørs bruser med solvarme.

Det fungerer på den måde, at vandet bliver varmet op ved hjælp fra solen, og på den måde kan du få dig et lunt bad, uden at du behøver at tænke på VVS-installationer eller lignende.

Udendørs bruser gas

Der er også et alternativ til at få en VVS-installatør til at hjælpe dig med varmt vand i udendørs bruseren. Du kan nemlig vælge at få en udendørs bruser med gas, hvor der sidder en gasvandvarmer, som hjælper med at gøre vandet varmt, når du skal bruge bruseren. Det kan også være et rigtig godt alternativ.

Du skal dog forvente at betale lidt mere for din bruser, da du jo skal have denne gasvandvarmer med. Det er ikke bare en bruser, hvor du kobler din haveslange til, og så er der ellers koldt vand. Men vil du have varmt vand på en nem måde, er dette klart et god bud på en mulighed.

Kan man få varmt vand i udendørs bruseren uden solvarme?

Ja, det kan godt lade sig gøre at tage sig et varmt bad i din udendørs bruser, uden at du køber en udendørs bruser med solvarme. Du kan enten vælge at få en udendørs bruser med gas, eller du kan få installeret varmt vand af en autoriseret VVS-installatør.

En udendørs bruser med solvarme er blot den billigste mulighed for at få varmt vand. Dog er du på denne måde afhængig af, at der naturligvis er sol, og det er jo ikke alle dage i Danmark, at vi har det.

Hvad koster udendørs bruser med solvarme?

Det kommer langt hen af vejen an på, hvor god en kvalitet du gerne vil have, og hvor stor en kapacitet du har brug for. Jo større en kapacitet din udendørs bruser skal være på, desto mere vil den naturligvis koste. En lille model på 8-10 liter kan koste fra få hundrede kroner af, mens en stor model på 30-50 liter koster væsentligt mere.

Dertil har mærket og kvaliteten også noget at sige. Vælger du at købe den billigste model fra et byggemarked, er det ikke sikkert, at du får den bedste kvalitet. Men køber du derimod en større model af bedre materialer, får du også en bedre kvalitet, men til en højere pris. Det kan dog være pengene værd på den lange bane.

Kapacitet på udendørs bruser solvarme

Du kan få udendørs brusere med solvarme i mange forskellige kapaciteter. Du kan nemt få nogle små modeller, hvor der bare lige er mulighed for at skylle saltet af dig, når du har været på stranden, mens du også sagtens kan få modeller på op imod 50 liter, hvor der er plads til at tage et rigtigt bad.

Så du skal bare finde ud af med dig selv, hvilket behov du har til din udendørs bruser. Er det bare til at skylle dig, efter du har været på stranden, behøver den jo ikke at være så stor.

Den grønne måde at få varmt vand i udendørs bruser

Hvis du gerne vil opvarme dit vand på en grøn og mere miljøvenlig måde, er det helt klart en god idé at få dig en udendørs bruser med solvarme. På den måde skal du ikke bruge gas eller andet for at varme dit vand op.

Så hvis du gerne vil gå i bad med en god samvittighed, er det bare med at finde dig en udendørs bruser med solceller, så du kan lade solen hjælpe dig med at få en lun skyller.

Indtast din søgning