Udendørs bad

Har du ikke mulighed for at få et bad sat op inde i din bolig, kan du jo vælge at få dig et udendørs bad. Det kan også være et rigtig godt supplement, selv hvis du har et badeværelse indendøre, hvis du bare gerne vil have en nem måde at skylle dig på, når du har brugt havebassinet, swimmingpoolen eller kommer fra stranden.

Hvad er et udendørs bad?

Et udendørs bad er et bad, du kan sætte op i din have eller på din terrasse, så du har mulighed for at gå i bad udendørs. På den måde skal du ikke tænke på at få dig et badeværelse indenfor, og det kan være en rigtig god idé, hvis du eks. bor i sommerhus eller ejer et kolonihavehus.

Så savner du en mulighed for at kunne gå i bad udendørs, er det jo bare med at finde dig lige netop den type udendørs bad, du er interesseret i, så du kan få sat din udendørs bruser op hurtigst muligt.

Udendørs bad pris

Det kan være meget forskelligt, hvad det koster at købe et udendørs bad eller en udendørs bruser. Det kommer først og fremmest an på, hvilken type bad du vil have, hvilket materiale det skal være lavet af, og om det skal have nogle særlige funktioner, som du er interesseret i.

Vil du bare gerne have en simpel bruser, hvor du kan sætte en haveslange til og gå i bad i koldt vand, koster det ikke særlig meget. Men vil du eks. gerne have mulighed for varmt vand, vil du have solceller på dit bad, så solen opvarmer vandet, eller vil du eks. have en frostfri udendørs bruser, koster det mere.

Hvorfor skal jeg vælge udendørs bad?

Du skal vælge et udendørs bad, hvis du vil have en nem måde at skylle dig på, uden at du enten skal tænke på at få sat et badeværelse op inde i huset, eller at du bare generelt skal ind i huset for at skylle dig.

Har du eks. et svømmebassin eller en swimmingpool i haven, kan et udendørs bad være rigtig godt, da du på den måde kan skylle både før og efter. Bor du tæt ved stranden, kan den også være god til at skylle sand af, når du kommer tilbage. Eller vil du bare gerne have mulighed for at kunne gå i bad, når du eks. er i din kolonihave, kan et udendørs bad også være godt.

Udendørs bad i sommerhus

Har du et sommerhus, er det eks. en oplagt idé at kigge på at få dig et udendørs bad. Det er nemt at sætte op, og selvom du måske har et badeværelse med brus indendørs, kan det jo være, at du har behov for at tage dig en skyller udendørs engang imellem.

Der er mange sommerhusejere, der vælger at få sat et udendørs bad op, og det kan jo være, at du lige har det helt perfekte sted i haven, hvor det kan blive installeret.

Udendørs bad i kolonihavehus

Har du din egen kolonihave, hvor der ikke er det store af hverken badeværelse eller brusekabine, kan det også være en rigtig god idé for dig at kigge nærmere på at få installeret et udendørs bad, så du kan tage et hurtigt bad, når du har brug for det.

Der er jo mange, der bor i kolonihave om sommeren, og derfor kan det være rigtig rart at have et sted, hvor du har mulighed for at skylle dig ren og få vasket håret, så du ikke skal en tur i havet for at komme i nærheden af vand.

Afskærmning af udendørs bad

Når du skal have installeret et udendørs bad, kan det være en rigtig god idé at kigge efter afskærmning til badet også. Det kommer jo naturligvis an på, hvilken form for bad du vil lave. Skal det bare være en bruser, hvor du kan skylle dig før og efter en tur i poolen eller stranden, er det ikke sikkert, du behøver afskærmning.

Men vil du lave et decideret bad, kan det være en rigtig god idé med afskærmning, så du kan vaske dig ordentligt, uden at du behøver at være bange for, at naboen kigger med.

Udendørs bad med opvarmet vand

Vil du gerne have mulighed for at kunne tage dig et varmt bad, når du skal ind under bruseren, kan det være en oplagt mulighed at vælge en udendørs bruser, der giver dig mulighed for dette.

Her kan du blandt andet tage et nærmere kig på en udendørs bruser med solceller, hvor solen er med til at opvarme vandet. På den måde kan du bade i lunt vand, uden at du skal have dårlig samvittighed.

Det kan være rigtig lækkert med et varmt bad, især på de dage hvor vejrguderne ikke lige er med os, og derfor ikke virker tillokkende med et koldt brus.

Indtast din søgning