Havebruser med solceller

Vil du gerne gøre noget mere for miljøet, kan det være en rigtig god idé at vælge en havebruser med solceller, når du skal have sådan en sat op i din have. På den måde kan du tage dig et varmt bad, uden at du skal bruge unødvendig energi på det.

Når en havebruser er udstyret med solceller, er det ved hjælp af solen, at vandet bliver varmet op. Det er en klimavenlig måde at tage sig et varmt bad, og hvem vil ikke gerne kunne tage sig en skyller med en samvittighed?

Havebruser med varmt vand

Når du vælger en havebruser med solceller, er det samtidig muligt for dig at få en havebruser med varmt vand. Du kan også sagtens undvære at have varmt vand i din havebruser, men så kommer det altså trods alt til at være en kølig fornøjelse, når du skal under bruseren.

Og når du nu har mulighed for at få varmet vandet op ved hjælp af solen, er det jo oplagt at vælge en co2-venlig løsning, hvor du kan glæde dig over det lune vand, hver gang du træder en tur ind under bruseren for at få dig en skyller.

Hvorfor vælge en havebruser?

Det er ikke alle sommerhuse og kolonihaver, der har mulighed for at have et badeværelse inde i huset. Det er ikke engang alle, der har fået lavet kloakering, så de kan have et almindeligt toilet. Men der er jo som regel masser af have til sådan en bolig, og så er det jo oplagt, hvis du kan lave dig et udendørs bad, hvor du kan få skyllet kroppen og vasket håret, når det er nødvendigt.

En havebruser med solceller fylder ikke særlig meget, og den er nem at pakke væk de måneder om året, hvor du ikke har brug for den.

1707 2560 Udendørs bruser
Del på sociale medier
Indtast din søgning